Rejtélyes Számláló | Mysterious Countdown

2010/03/14

Painter sokadik hét | The umteenth week of Painter


Több, mint két hete jelentkeztem utoljára. Akkor azt mondtam, hogy a következő hét a szintén Painter hét lesz, és a tájkép-festés jegyében fog telni. Nos a két hét alatt mindösszesen 2 képet sikerült összehoznom. Az egyik hátráltató ok egy Warhammer 40k verseny volt, a másik (és egyben sokkal inkább hátráltató tényező), hogy szembesültem azzal, hogy a tájkép számomra egy borzasztó unalmas, és rettenetesen nehéz műfaj.

Így hát 3 hetes Painter után azt mondom, hogy egyelőre ennyit ebből a programból, és most jöhet valami más. Meg kísérelek belefogni valami vektoros dologba, hiszen ez számomra legalább annyira idegen terep, mint mondjuk a 3d. Ki tudja, ha elég jól megy, akkor még iskolai feladatban is kamatoztathatom a dolgot :)


I've written here more than two weeks ago. Than I said the next week'll be Painter week as well, in the name of landscape-painting. Now, after two weeks I can show only two pieces. The first reason was a Warhammer 40k competition, the other was (and this was the major problem) me. I realised that painting landscapes is the most boring and the most horrible genre for me.

So after 3 weeks with Painter I say that it's enough of this software for now. Nest I think I'll try out something different, maybe Adobe Illustrator, because vectored art is unfamiliar just as 3d. Who knows, if I can do some good work in it maybe I can use it in my school work, or something :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése