Rejtélyes Számláló | Mysterious Countdown

2010/09/21

Utállak Epilogue! | I Hate Epilogue!

Aki nem tudná, hogy miről beszélek, az epilogue.net egy nyilvános galériaoldal.
Évről évre mindig kísérletet teszek, hogy hátha elfogadják az én munkámat is, és publikálhatok az oldalon. Ez azért nem olyan egyszerű, mert minden egyes képet külön cenzúráznak, és amit úgy gondolnak, hogy nem felel meg az oldal követelményeinek, azt egyszerűen visszadobják. Mondanom se kell, hogy éppen e cenzúra végett a mai napig sincs egyetlen alkotásom se fent az epilogue-on. Én belátom, hogy eddig vitatható minőségű, kidolgozottságú képekkel próbálkoztam (mindig az aktuális "legjobb" munkáimmal tettem mindig kísérletet).
Most viszont elképedtem. Előző éjjel gondoltam, hogy teszünk még egy próbát, és feltesszük a Fúria és az Energia puffasztás c. képeimet:
For those, who doesn't know what epilogue.net is, it's another public gallerysite.
For years now I try to get my pictures published there. Year by year I give it a try. This isn't that easy, because there is a censorship that watches every pic and decide if it is allowed to be published, or just throw it back. I think I don't need to say that there isn't any of my works there because of this censorship. I accapt, and know that my earlier pictures I tried with, weren't that good (I allways tried with my actual "best" artwork).
But now I can't find words. Last night I thought I give it another try, and I submitted the Fury and the Energy swelling artworks:


És mit kapok? Kidolgozatlan, és nem elég részletgazdag! Jó, legyen. DE akkor ezek az alkotások, hogy a bánatba kerültek fel? Ki engedélyezte őket?
Kérdem én, miért?
And what do I get? They are unrefined or lack of detail! Okay, let it be. BUT how in hell did these pictures made it this far? Who let them pass the censorship?
I'm asking why?

4 megjegyzés:

  1. Azt kell mondjam, teljesen igazad van. Az, hogy a Fúria kidolgozatlan, az már önmagában egy vicc, de így látva, hogy szerintük mi a jó-rendes-kidolgozott, nem is tudom minek pocsékolod rájuk az energiádat. Nem normálisak.

    VálaszTörlés
  2. Ha ez megnyugtat anno és is próbálkoztam, persze én se voltam elég jó, és akkor akadtam ki igazán mikor megláttam az általad kirakott képekhez hasonló fertelmeket.
    utána 1 hétig puffogtam... majd röhögtem.
    vissza kéne nekik írni és megkérdezni, hogy ugyan ezek hogy kerültek fel???

    VálaszTörlés
  3. Igen, ezen én is gondolkodtam, hogy ezt így az orruk alá dörgölni, de aztán úgy gondoltam, hogy úgysincs semmi értelme.

    VálaszTörlés
  4. sajnos nem valószínű h válaszolnának... hagyd őket a csudába. egész jól lehet nélkülük is létezni :) (én még meg sem próbáltam, bár látva a kálváriádat, úgy röppenne vissza az össz rajzom, mint a bumeráng :D )

    VálaszTörlés