Rejtélyes Számláló | Mysterious Countdown

2010/12/30

Aylie


Még egy színezésre váró vázlat, amely néhány napja körvonalazódott a fejemben. Ismét Örök Legenda téma, mivel úgy döntöttem, hogy rangsorban előrébb kéne hozni.

spoiler: Aylie egy egyedülálló karakter. Az egész ismert világ egyetlen driádja. Az elfek, haláluk előtt, eldönthetik, hogy szellemük továbbra is a körforgásban marad, s így újjászületik, vagy Suttogóvá válik, mely népük szent erdejét gondozza. Aylie is egy Suttogó volt, aki testet kért az Élő fáktól.
Another piece waiting for colors. This one came into my mind a few days ago like the other. Eternal Legend the theme again, because I've decided to give a bit of priority to this project.

spoiler: Aylie is a very unique character. She is the only dryad in the known world. Elves before they die are able to decide they stay in the cycle and their soul may reborn, or stay and become a Whisper to take care of the sacred forest of his or her nation. Aylie was a Whisper too, who asked the Living trees to give her a body.

2 megjegyzés:

  1. De szépek a vonalaid :) Jobb napjaimban én is hasonlóan rajzolok. Bár próbálok ismét kicsit a szobrászos irányba elmenni, mert az jött be eddig a legjobban. Itt két fajta ceruzát használtál, vagy erősebben/gyengébben nyomtad őket a papírra?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) Alapvetően két ceruzát szoktam használni a grafit rajzaimhoz. Egy 3B-s vagy 4B-s ceruzát, amivel vázolok, illetve tónusozok, meg egy rotringot (olyan 2B-s heggyel, ami rejtélyes módon puhább, mint a 4B-s ceruza), amivel konkretizálom a formákat és adom hozzá a részleteket, meg a kemény árnyékokat.

    VálaszTörlés