Rejtélyes Számláló | Mysterious Countdown

2010/07/30

Kétnyelvű | Bilingual

Egy ideje gondolkozom azon, hogy saját életemet is megegyszerűsíteném, ha inkább csak egy nyelven írnám a blogot, legyen az magyar vagy angol. A kérdés persze az, hogy egyáltalán van-e igény arra, hogy több nyelven is írjam. A számláló szerint a blog látogatók többsége magyar, és csak elvétve talál ide egy-egy külföldi, viszont nem magyar oldalakon is hirdetem ezt az oldalt. Ha azt mondom, hogy mostantól csak magyar, akkor természetesen kibabrálok az összes külföldivel, viszont ha inkább angolra váltanék, akkor esetleg honfitársaim kerülnek hátrányba.

Legjobb megoldásnak tehát a közvélemény kutatást találtam (lásd fent). Szavazni egy hétig lehet, aztán a voksok alapján döntök.


I've been thinkig it would be much easier to me, if I won't write my blog in two languages in the same time. The question is: are there any reason to do a bilingual blog. The flagcounter says that my visitors are mainly hungarians and just a few other. But I post up this blog on some non-hungarian pages as well. If I say that 'I'll write this blog only in hungarian from now' then I would take it out on every non-hungarian visitors. On the other hand if I choose english some hungarian reader might be pissed.

So the best solution is a survey (see above). You may vote for a week, and then I'll decide what to do.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése